Naše storitve

 

Nudimo vam sanacijo asfaltnih in betonskih razpok

 

Postopek sanacije asfaltnih in betonskih razpok

Poznano nam je , da pri nastalih asfaltnih razpokah , mrežastih razpokah , udarnih jamah ali pri odstopanju asfalta od betonskih robnikov voda vdira v podlago. Voda izpira drobne kamnite frakcije asfaltne podlage , kar posledično vpliva na slabo nosilnost. Asfalt se na teh mestih poseda in zaradi teže prometa razpoka. Te poškodbe pospeši zmrzal , katera še skrajša življenjsko dobo asfaltne površine, zato je le-ta potrebna takojšne sanacije.Naša družba se ukvarja s to sanacijo.

Asfaltne razpoke očistimo in izpihamo z vročim zrakom, nato jih zalijemo s trajno elastično maso po EU standardih. Enako saniramo odstopanje asfalta od robnikov stavb in škarp. Mrežaste razpoke grejemo z grelno ploščo na vroči zrak. Stari razpokani asfalt pregrejemo v globino do 4 cm, premešamo ga z novim in utrdimo. Na enak način saniramo tudi udarne jame.

Obnova razpoke v asfaltu - osvežitev asfaltnih in betonskih površin: Stare površine so iztrošene, površinsko hrapave z vidnimi lasastimi razpokami premažemo z visoko stabilno vezno emulzijo BORMEX-S. Emulzija ima velike možnosti zalivanja odprtin na asfaltu in betonu. Premaz je odporen proti vremenskim vplivu. Življenska doba se za več let podaljša.

 

Zastopanje

  • Oprema in stroji za sanacijo ASFALTNIH RAZPOK ( RICHARD RUPPRECHT)
  • Stroji za brizganje emulzije ( WEIRO )
  • Markirni stroji in kotli za mase ( GRÚN )